De Graaf Logistics en DHBPartners realiseren een hoger efficientie in Beneluxdistributie.

De Graaf Logistics is partner van DHB - Distributie Holland België. DHB bundelt de kwaliteiten van zes familiebedrijven tot de logistieke kracht van een internationale onderneming.

De Graaf en DHB verdelen uw goederen over de hele Benelux - met minder kilometers, minder CO2 en meer rendement.

Minder transport

De Graaf Logistics wisselt uw goederen ‘s nachts uit tussen verschillende locaties in België, Nederland en Luxemburg. Die uitwisseling gebeurt snel en accuraat, via eigen cross-dock operaties en met eigen wagens, zonder centrale overslag.

Omdat deze logistieke locaties verspreid liggen over de gehele Benelux, zijn uw goederen binnen enkele uren na vertrek al dicht in de buurt van hun eindbestemming, met een zo klein mogelijk aantal kilometers.

Meer logistieke locaties

Dankzij DHB beschikken de klanten van De Graaf Logistics over ruim 350.000 m2 warehousing, verdeeld over 14 locaties in de Benelux. Vanzelfsprekend halen wij uw goederen graag op in uw eigen faciliteiten, maar als die ver van de eindbestemming liggen, loont het de moeite opslag bij DHB te overwegen. Met DHB bevinden uw goederen zich immers altijd in de nabijheid van uw klanten, bespaart u kilometers en wint u aan snelheid.

Meer efficientie

Distributie en warehousing van DHB zorgen voor meer logistieke kracht met minder vrachtwagens en dus voor meer efficiëntie.

Dat is beter voor het milieu, want minder transport betekent minder CO2. Maar het is ook goed voor u, want als DGL minder kilometers kan combineren met meer logistiek is dat goed voor ons allemaal!

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen