De Graaf Logistics en Teamtrans: de oplossing voor regio- en stadsdistributieDe Graaf Logistics is een van de locale en gedreven specialisten die regio- en stadsdistributie in heel Nederland mogelijk maken.

Samenwerking als motor van groene logistiek

De samenwerking van 12 ervaren en betrouwbare vervoerders maken Teamtrans tot een uiterst fijnmazig netwerk voor regio- en stadsdistributie. De combinatie van lokale expertise en nationale dekking laat Teamtrans toe om ladingstromen te bundelen en slim te kunnen vervoeren. Zo realiseert Teamtrans met minder transportkilometers toch een hoge dropdichtheid. Met haar landelijke netwerk voor regiodistributie levert Teamtrans een duurzame oplossing voor de actuele problematiek van Nederlandse stadsdistributie. Alle Teamtransleden zijn ISO 9001 gecertificeerd en streven naar 100% betrouwbaarheid in alle processen, alle leveringen en alle afspraken.

Hoe werkt het?

Op basis van postcoderegio’s heeft elk depot haar eigen verzorgingsgebied. Binnen dit gebied verzorgt men de distributie voor alle andere leden. Op deze wijze wordt een bundeling van goederenstromen gecreëerd die van enkele duizenden afzenders afkomstig kan zijn. Doordat de noodzakelijke goederenstromen tussen de verschillende depots ’s nachts gerealiseerd wordt, hoeven overdag slechts kleine afstanden te worden overbrugt en kwalitatief hoogstaande distributie mogelijk kan worden gemaakt.

 

Teamtrans vervoert jaarlijks ruim 2.500.000 zendingen met ruim 125 vrachtwagens.
 

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen