Sneller en beter traceerbaar door scanning!Al uw zendingen worden op diverse momenten in het distributieproces gescand.

Barcodes geven nu eenmaal een snellere en betere traceerbaarheid. Hierdoor is het noodzakelijk dat alle goederen zijn voorzien van de juiste adreslabels, met unieke barcode.

Waarom beter?

Omdat elke verzendeenheid is voorzien van een unieke barcode, kan precies worden nagezien waar uw goederen zich in het proces bevinden. Door vooraf in te geven welke weg uw goederen zullen gaan doorlopen, kan worden voorkomen dat uw zending tijdens het sorteerproces op een foutieve locatie terechtkomt. De scanner signaleert namelijk direct de foutieve locatie, omdat het te volgen traject reeds is vastgelegd in het TMS (Transport Management system). Pas nadat de goederen op de juiste locatie zijn gescand, kan de scanner voor de volgende handeling worden gebruikt.

Waarom sneller?

Meteen na het scannen van uw goederen, word de scandata doorgestuurd en verwerkt in het TMS. Omdat Track & Trace op de website één op één is gekoppeld aan het TMS, zijn deze gegevens ook direct voor u beschikbaar. Alleen zo is het mogelijk u steeds te voorzien van de meest recente informatie !

Doorsturen van uw verzendgegevens is heel eenvoudig.

Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken de benodigde adreslabels te printen en uw zendinggegevens aan DGL te versturen, word u een online programma ter beschikking gesteld. Indien u in staat bent de benodigde gegevens vanuit uw eigen automatiseringssysteem te verzenden en barcodestickers te genereren, hoeft geen gebruik te worden gemaakt van deze applicatie.

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen