Een kijkje in de keuken vanSTaR, het Duitse distributienetwerk, waarin DGL sinds 2009 een van de internationale partners is.

Naast de sterke positie in Benelux distributie, biedt DGL een breed portfolio aan internationale diensten. Zo is DGL in staat zowel nationale als internationale zendingen voor u te verzorgen.

Wat begon als samenwerking tussen 27 transporteurs, groeide in ca. 20 jaar uit tot een van de belangrijkste Duitse distributienetwerken. Intussen bestaat het netwerk uit ruim 70 servicegerichte partners.

In het hart van Duitsland, in de omgeving van Kassel, ligt het centrale HUB dat zorg draagt voor de uitwisseling van zo’n 2.000 ton (gewicht) aan goederen, per nacht. Een uiterst precieze logistieke operatie, waar in zo’n 3 uur tijd ca. 80 auto’s moeten worden gelost en weer beladen. Het laatste stukje distributie vindt vervolgens plaats vanuit een van de zeventig aangesloten, plaatselijke, partners.

Betrouwbare partners, kleine bezorggebieden, een flexibele houding en een oplossingsgerichte gedachte maken het mogelijk uw goederen op een betrouwbare en snelle wijze op plaats van bestemming te krijgen. Het samenvoegen van goederenstromen zorgt natuurlijk ook voor ontlasting van het milieu en een efficiënte manier van werken.  
Wilt u meer informatie over de internationale diensten van DGL ? Neemt u dan zeker eens contact op.

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen