Kostprijs of Service: Waarom kiezen?Door een juiste consolidatie van goederenstromen zorgt De Graaf Logistics voor lagere logistieke kosten met behoud van service en kwaliteit.

U bent steeds op zoek naar dat competitief voordeel waardoor u de concurrentie steeds een stap voor kunt blijven. Op logistiek vlak lijkt dit in eerste instantie misschien niet eenvoudig, maar met DGL heeft u beslist een extra troef in handen.

Een verhoogd rendement door consolidatie

Door een sterke focus op sectoren als DIY, Automotive en bouw realiseert DGL een stroomlijning en bundeling van goederenstromen. Door deze consolidatie wordt meteen een sterk financieel voordeel behaald, zonder in te hoeven leveren op service of kwaliteit.

Het geheel wordt versterkt door een team van gemotiveerde specialisten, een moderne IT en een uitgebalanceerde combinatie van logistiek en distributie. Een echte ‘one-stop’ oplossing uitgevoerd en beheerd met de grootst mogelijke expertise.

Onze gemotiveerde medewerkers, van magazijn tot chauffeur en van customer service tot planning, zijn zeer vertrouwd met uw goederen en kennen de wensen en behoeften van u en uw klanten.

Wil u niet langer kiezen tussen kostprijs en service ?

Neemt u dan contact op via: info@degraaflogistics.nl of +31(0)162-492000

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen