Minder ruimte, minder kosten...Kleinere pallets bieden de oplossing

Zoals u dat gewend bent van De Graaf Logistics, denken we graag met u mee in kostenbesparende maatregelen. In dit geval is dat tweeledig, want u bespaart zowel op transport- als palletkosten.

Al geruime tijd stimuleert DGL succesvol het gebruik van kleinere pallets. De meest gebruikte pallet meet 80 x 60 cm en neemt dus aanzienlijk minder ruimte in beslag dan een standaard europallet.

Minder oppervlakte, minder kostbare ruimte, minder kosten

U betaalt tenslotte voor de gebruikte vloeroppervlakte. Gebruik maken van kleinere pallets is daardoor direct van invloed op uw transportkosten. En wat dacht u van de aanschafprijs van pallets ? Omdat de prijs van pallets grotendeels door het materiaal wordt bepaald, is het aantrekkelijk om kleinere en dus goedkopere pallets toe te passen. Bij elkaar opgeteld resulteert dit direct in een zeer aantrekkelijk kostenplaatje.

Milieubewust ondernemen door reductie CO2

Ook op dit vlak biedt het gebruik van kleinere pallets tal van voordelen. Kleinere pallets zorgen voor een hogere beladingsgraad van vrachtauto’s, waardoor de CO2-uitstoot per zending positief wordt beïnvloed.

Altijd een passende oplossing, ook voor u

Met uw wensen als uitgangspunt, zoeken we graag samen naar de best passende oplossingen voor warehousing en distributie. De combinatie van uw wensen en ideeën én de kennis en expertise van DGL vormen zo de basis voor de best denkbare logistieke samenwerking.

U wilt meer informatie?

Neem gerust even contact op met:

Pascal van der Westen Tel > 0162 - 492000

Of stuur uw mail naar > info@degraaflogistics.nl

 

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen