Zonder te knoeien: VerfdistributieAl jarenlang is De Graaf Logistics actief in de fijnmazige distributie van verf en aanverwante producten. Binnen DGL wordt dit gezien als een specialisme.

Constante aandacht
Een 10 liter blik dat lek raakt tijdens het transport. Watergedragen verf die in de winter bevroren aankomt bij de schilder. Wij hoeven u de gevolgen niet te schetsen.

Chauffeurs van DGL maken gebruik van speciale opzetranden voor losse colli en zijn goed opgeleid. Zendingen worden niet via lopende banden gesorteerd maar gewoon met de hand.

ADR-distributie
Het komt regelmatig voor dat zendingen verf onder het ADR-regime vallen. Deze gevaarlijke stoffen kunnen bijvoorbeeld bijtend, brandbaar of giftig zijn waardoor er extra eisen aan distributie en transport worden gesteld. DGL heeft jarenlange ervaring met distributie van ADR-goederen voor kleine en grote opdrachtgevers.

Uw voordeel
De Graaf Logistics biedt u de kwaliteit die u mag verwachten van een specialist. Maar ook de voordelen van netwerkdistributie. Want door slim samen te werken behalen wij een hoger rendement: minder kilometers met meer logistiek. En dat is ook goed voor u.

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen