ADR Warehousing echt op maat, speciaal voor uAl geruime tijd is DGL gespecialiseerd in ADR Warehousing, conform de meest actuele PGS 15-normering. Tevens is elke chauffeur in het bezit van een ADR-certificaat !

Sinds eind 2001 is De Graaf Logistics gespecialiseerd in warehousing van gevaarlijke stoffen conform de meest actuele PGS 15-normering. Naast de speciale vloeistofdichte vloeren, brandwerende deuren, automatische brand-detectiesystemen en bassins zijn de speciale PGS-warehouses voorzien van een automatische sprinkler- en schuimblusinstallatie. Deze installatie meldt een brand direct aan de lokale brandweer, maar blust ook automatisch het compartiment waar de calamiteit is ontstaan met schuim of water.

De huidige opslagcapaciteit van deze warehouses bedraagt 5.000 m2. Het ADR-team bestaat bij DGL uit twee veiligheidsadviseurs en vier vakbekwame medewerkers gevaarlijke stoffen, waarvan één specifiek de handling verzorgt. Verder beschikken alle chauffeurs van DGL over een ADR-certificaat.

Veilig en vertrouwd

Deze speciale afdeling is de ideale faciliteit voor bedrijven die handelen in gevaarlijke (chemische) stoffen en niet (meer) over de vereiste opslagcapaciteit beschikken. De Graaf Logistics kan het hele traject, vanaf het ophalen bij de leverancier, de opslag en het orderpicken tot en met de aflevering van deze ADR goederen, geheel voor u verzorgen. Uw goederen zijn daarmee in veilige en vertrouwde handen.
 

 

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen