Al 40 jaar een groen hart: Kees Heiblom (de lange Kees)Hij bestaat echt... een man die met een hart voor transport & logistiek is geboren. Dat hart is bij Kees Heiblom ook nog eens groen, "De Graaf-groen", welteverstaan.

Hij was 15 jaar jong, toen hij op 11 maart 1975 aan de slag ging bij zijn eerste werkgever, De Graaf Transport in Nieuwendijk. Nu, 40 jaar later, is hij nog altijd even gedreven en enthousiast en dagelijks onderweg om “zijn” klanten op de best mogelijke wijze van dienst te zijn. Nooit te beroerd om anderen te helpen en altijd een lach om op zijn gezicht, kenmerken die Kees sieren, dag na dag.

Kees (55) begint in 1975 als bijrijder en zijn werkzaamheden bestaan vooral uit het omstapelen van kratten bier. Na het behalen van zijn vrachtwagenrijbewijs rijdt Kees voornamelijk rond met verf en bier, waarna hij omstreeks 1985 de wereld gaat verkennen als internationaal chauffeur. Zo heeft hij heel wat uren versleten op de Duitse Autobahn en de Franse Route de Soleil. Weet je het nog, Kees ? Donderdagsavonds na een week hard werken bij chauffeurscafé de Pijp in Venlo ?

Ook de bietencampagnes (Peeëntijd voor intimi) gingen niet aan Kees zijn neus voorbij. Jarenlang werd in 3 maanden tijd (van half september tot half december) ruim 6 miljoen ton suikerbieten vervoerd voor de Suiker Unie. Vele nachtelijke uren werd met man en macht gewerkt om zoveel mogelijk bieten naar de suikerfabriek te vervoeren.

Vandaag de dag is Kees nog dagelijks op zowel de Nederlandse als buitenlandse wegen te vinden in zijn groene Scania R400. Heeft hij ooit goederen bij u geladen of gelost, dan weet u vast precies wie we bedoelen…

Zijn goede humeur, helpende hand, liefde voor het vak en ontzettend prettige persoonlijkheid maken Kees een bijzonder man en geliefd collega. Bedankt voor jouw onvoorwaardelijke inzet, de afgelopen 40 jaar.

Wij hopen nog enkele jaren te mogen genieten van jouw kennis, expertise en toewijding !

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen