Over DGLWelkom bij De Graaf Logistics (DGL), een naam die al sinds 1920 synoniem staat voor toewijding en expertise in de logistieke sector.

Welkom bij De Graaf Logistics (DGL), een naam die al sinds 1920 synoniem staat voor toewijding en expertise in de logistieke sector. Als familiebedrijf (4e generatie) zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de logistieke industrie, waarbij we de warmte en betrokkenheid van een familiebedrijf combineren met de schaal, professionaliteit en infrastructuur van een grote organisatie.

Bij DGL draait alles om het ontzorgen van onze klanten met een vooruitziende blik naar de toekomst. Wij geloven in het belang van langetermijnrelaties, zowel met onze gewaardeerde klanten als met onze eigen toegewijde medewerkers. Samen vormen we een hecht team dat zich dagelijks inzet voor vooruitstrevende oplossingen in logistieke dienstverlening.

Vanuit lokale vestigingen bundelen we goederenstromen en zijn we dagelijks onderweg naar bestemmingen in de gehele Benelux. Steeds met een focus op het leveren van hoogwaardige service en oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Ons public warehouse, dat een indrukwekkende omvang van 20.000 m2 beslaat, herbergt zo’n 35.000 pallets. Hier bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan, waarbij wij de totale fysieke en administratieve afhandeling verzorgen voor de inslag, opslag en uitslag van de goederen.

Bij De Graaf Logistics koesteren we onze rol als ketenpartner die betrouwbaarheid, efficiëntie en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Welkom bij DGL, waar we samen de toekomst van logistiek vormgeven.

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen