DGL behoort wederom tot de Top 100 Logistiek Dienstverleners van Nederland

Dinsdagavond 7 juni 2022 werd de Top 100 Logistiek Dienstverleners gepresenteerd in het Koetshuis van Buitenplaats Amerongen. De Top 100 logistiek dienstverleners is het jaarlijkse terugkerende onderzoek van Logistiek.nl en Buck Consultants International. De Graaf Logistics staat met een indexscore van 20,63 opnieuw in de lijst, ditmaal op de 73e plaats.

Ook dit jaar is er niet alleen gekeken naar de ‘harde’ indicatoren als omzet in euro, aantal vaste werknemers en aantal vierkante meters warehousing, maar ook de mate van innovatie bij dienstverleners op zes verschillende thema’s. Deze zes thema’s zijn hetzelfde als vorig jaar: duurzaam transport en duurzame warehousing, innovatie in arbeid en scholing, smart warehousing, gebruik van digitale platforms en ketenregie. Innovatie is het overkoepelende thema bij de logistiek dienstverleners die goed scoren. Binnen het thema ketenregie scoort DGL met 5 sterren zelfs ‘best in class’.

Wij zijn enorm trots dat onafhankelijke partijen ons opnieuw beoordelen als een innoverende speler en zullen zeker blijven inzetten op duurzame oplossingen voor onze distributie en warehousing activiteiten. Naast De Graaf Logistics zijn ook de DHB-partners Tielbeke en Wesseling terug te vinden in de Top 100. Van Harte!

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen