WarehousingDe Graaf Logistics heeft een public warehouse van 20.000 m2 en 12 meter hoog. Hierin bevinden zich naast de bulklocaties ook stellingen met 30.000 palletplaatsen.

De Graaf Logistics heeft een public warehouse van 20.000 m2 en 12 meter hoog. Hierin bevinden zich naast de bulklocaties ook stellingen met 30.000 palletplaatsen. DGL verzorgt hierbij voor klanten de totale fysieke en administratieve afhandeling voor de inslag, opslag en uitslag van de goederen vanuit het warehouse. Voor de administratieve verwerking gebruiken we een volledig automatisch warehouseprogramma dat zelf de locaties bepaalt en volgens FIFO werkt. Dagelijks zijn op elk gewenst moment via onze website uw actuele voorraadgegevens en voorraadmutaties opvraagbaar. U ontvangt hiervoor een login + password zodat u steeds op de hoogte bent van de actuele voorraad per product en welke goederen zijn in- en uitgeslagen. Vanaf elke willekeurige locatie kunt u deze gegevens via internet bekijken en vergelijken met de voorraad en mutaties in uw eigen systeem. DGL kan een koppeling realiseren met uw ordersysteem of webshop om orders te verzamelen, verpakken en vervolgens te verzenden.

ADR Warehousing
Sinds eind 2001 is De Graaf Logistics gespecialiseerd in warehousing van gevaarlijke stoffen conform de meest actuele PGS 15-normering. Naast de speciale vloeistofdichte vloeren, brandwerende deuren, automatische brand-detectiesystemen en bassins zijn onze speciale PGS-hallen voorzien van een automatische sprinkler- en schuimblusinstallatie. Deze installatie meldt een brand direct aan de lokale brandweer, maar blust ook het compartiment waar de calamiteit is ontstaan automatisch met schuim of water.
De huidige opslagcapaciteit van onze hallen bedraagt 5.000 m2. Het ADR-team bestaat bij DGL uit twee veiligheidsadviseurs en vier vakbekwame medewerkers gevaarlijke stoffen, waarvan één specifiek de handling verzorgt. Verder beschikken al onze chauffeurs over een ADR-certificaat.

Veilig en vertrouwd
Deze speciale afdeling is de ideale faciliteit voor bedrijven die handelen in gevaarlijke (chemische) stoffen en niet (meer) over de vereiste opslagcapaciteit beschikken. De Graaf Logistics kan het hele traject, vanaf het ophalen bij de leverancier, de opslag en het orderpicken tot en met de aflevering van deze ADR goederen, geheel voor u verzorgen. Uw goederen zijn daarmee in veilige en vertrouwde handen.

Wij staan klaar
om u te helpen

De Graaf Logistics
 
+31 (0)162 492 000

Wij staan klaar
om u te helpen